Vrijdag 26 oktober - geschreven woensdag 31 oktober 2018

Door het feit dat ik zo bezig ben met promotie, heb ik niets geschreven over mijn indrukken, mijn emoties en mijn zenuwachtigheid van vorige vrijdag. Ik weet nog dat ik bijna niet geslapen had, en dat ik me totaal niet kon concentreren op het werk. Ik kreeg een mailtje van Moech waarin ze zei dat ze nog geen promotiemail had ontvangen van Boekscout. Ik meteen een mailtje naar hen en een half uurtje later kreeg ik de promotiemail in mijn inbox, net zoals de andere 54 mensen die toestemming hebben gegeven om mee te doen aan de promotie. Die mail zag er goed uit.

Persoonlijk vind ik het veel geld voor 44 pagina’s. In de boekhandels liggen vele dikkere boeken die 20 euro kosten. Iedereen is zo bezig met geld, dus wie gaat er nu 15 euro geven aan een boekje van 44 pagina’s? Het is een fijn boekje, aangenaam om te lezen en alles wat je maar wilt maar welja, te duur hé.

Vandaar dat ik een tijdje geleden contact opgenomen had met de bib van Leuven. Resultaat: het zal binnen een paar weken staan tussen al die andere boeken en ik mag flyers gaan leggen. Gisteren heb ik een mailtje gestuurd naar de Bib van Oud-Heverlee, Kessel-Lo en Heverlee in de hoop dat mijn boekje daar ook zal mogen staan. Ik heb een bericht gedeeld op Facebook en gevraagd aan die 54 mensen om het te delen. Tot nu toe is het bericht 12 keer gedeeld en 20 geliked. Dat is niet slecht maar dat is genoeg, ik bedoel, ik ga er niet meer tijd in steken. Welja, dat zeg ik nu. Ik wil gewoon andere mensen laten genieten van die verhaaltjes. Ze moeten hen niet blauw kopen voor zo een klein boekje. Ze kunnen het gewoon lezen.

Neem nu een collega, gisteren op het werk: "Inge, mag ik even je boekje zien?”

Ik gaf het haar en een klein uurtje later gaf ze het me terug. “Heel fijn om te lezen, Inge, ik heb ervan genoten!”

Mensen, wat heeft me dat plezier gedaan. En ze heeft er niets voor moeten betalen. Complimentjes krijgen is supertof, oprechte complimenten wel te verstaan.

Het was en is een speciaal, interessant, boeiend en spannend moment. Ik wou dat ik er al veel geld mee verdiend had maar ik vrees ervoor. Dan moet ik knokken. Het gaat niet vanzelf komen. Jammer genoeg. Maar ik ben er fier op en dat is het belangrijkste.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Vrijdag 26 oktober - geschreven woensdag 31 oktober 2018

Donderdag 25 oktober 2018 - De flyer

Dinsdag 23 oktober 2018 - Het eerste exemplaar

Maandag 15 oktober 2018 - Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld

Donderdag 11 oktober 2018 - De cover