Woensdag 22 augustus 2018 - Gewoon doen!

Ik weet niet waar te beginnen. Ik heb een heleboel mails ontvangen, reacties op het begin van de promotie. Nu ben ik zogezegd actief op Facebook terwijl ik daar helemaal nog geen verstand van heb. Toen Freya zei dat we zelf aan promotie moesten doen, dacht ik eerst, ai ai ai, ik mezelf gaan promoten, wat een gedacht, maar het duurde niet lang of mijn gedacht veranderde naar: gewoon doen, je hebt geen keuze. Nu zit ik hier iedere dag op Facebook terwijl ik gewoon wil schrijven. Ik had niet gedacht dat er zoveel kwam bij kijken, bij een boek uitgeven. Wat een geluk dat ik niet gekozen heb voor uitgeven in eigen beheer :-).

Freya van Boekscout zei: "Van deze reis moet je genieten. Doe het stap voor stap en maak je niet druk. Je zal ervan leren en als je je tweede boek uit zal geven bijvoorbeeld, dan heb je al een veel beter idee over het hoe en wat en wanneer.” En gelijk heeft ze!

Ik ben officieël auteur nu - hoe fantastisch is dat! Straks weer gaan werken en terug wat meer planning in mijn leven brengen: vier uur gaan werken per dag, twee uurtjes boek promotie en een uurtje schrijven. Dat moet lukken, toch?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Vrijdag 26 oktober - geschreven woensdag 31 oktober 2018

Donderdag 25 oktober 2018 - De flyer

Dinsdag 23 oktober 2018 - Het eerste exemplaar

Maandag 15 oktober 2018 - Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld

Donderdag 11 oktober 2018 - De cover