Dinsdag 21 augustus 2018 - Zelf corrigeren?

Ik heb mijn contract ondertekend. Dat had ik al gedaan vrijdag 17 augustus maar ik wou het absoluut pas versturen op mijn verjaardag (gisteren dus). Een soort van bijgeloof. Van zodra ik het verstuurd had, kreeg ik een mail terug van Boekscout met de link naar de beoordeling van mijn manuscript. Hun feedback was heel positief. Er stond zelfs bij dat het een must-have is, mijn eerste boekje, voor iedereen die met het openbaar vervoer reist. Ook stond erin dat ik zeker zelf de tekstjes kon verbeteren. Daar zie ik tegen op.

Ik schrijf graag, ik vind de promotie oké om te doen, maar zelf verbeteren? Ik heb deze morgen een mailtje gestuurd naar de Schrijfdokter. Het zijn slechts 8580 woorden dus dat zou me dan 128 euro kosten. Ik verkies het te doen op die manier. Alles wat ik nu wil, is dat mijn eerste boekje klaar is, dan kan ik verder met nummer twee en nummer drie.

Gisteren heb ik via Facebook aan veel ‘vrienden’ gevraagd of ik ze een mail mocht sturen waarin ze toestemming geven deel te nemen aan de promotie. Daar is al wat reactie op gekomen. Tof hoor! Ik heb ook gezocht naar contacten van vroeger in mijn hotmail en heb zeker 18 mails verstuurd. Een totaal van 40 e-mails heb ik nodig, staat in het contract, om mee te doen aan de promotie. Een ambassadeursrol noemen ze dat. Er is nog zoveel werk aan de winkel dus dat corrigeren kan ik laten doen aan iemand die daar zijn beroep van gemaakt heeft.

Ziezo, dat was het voor nu.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Vrijdag 26 oktober - geschreven woensdag 31 oktober 2018

Donderdag 25 oktober 2018 - De flyer

Dinsdag 23 oktober 2018 - Het eerste exemplaar

Maandag 15 oktober 2018 - Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld

Donderdag 11 oktober 2018 - De cover