Maandag 8 oktober 2018 - 26 oktober verschijnt mijn eerste boekje

En dat zal tijd worden voor een ongeduldig mens zoals ik. Alles ligt nu stil van mijn kant behalve de research dat ik doe naar lokale pers (daar heb ik al een excel file voor gemaakt) en ik hoop dat ze bij Boekscout volop bezig zijn om er een prachtwerk van te maken. Dat zal wel. Eergisteren had ik hen een document verstuurd met eventuele tekstjes voor de auteursblog. Ik heb nu 26 A4 pagina’s die ik kan zetten op de blog. Dat zijn er meer dan mijn boekje hihi.

Ik zit aan 52 e-mails voor toestemming. Nog niet zolang geleden vroeg ik me af hoe ik in hemelsnaam ooit 40 e-mail adressen zou bijeen krijgen en nu zit ik er ruimschoots over. Heb ik al gezegd dat ik een krak ben in me het leven moeilijk maken? Ziehier nogmaals het bewijs, al die stress was alweer voor niks. Het komt allemaal goed, ik moet geduld hebben. Die promotie rond mijn boek, daar ben ik in feite al mee bezig sinds 20 augustus, een maand en half ongeveer. Het is waar wat Freya van Boekscout zei: “Het is goed om dit mee te maken zodat je de volgende keer weet wat er allemaal bij komt kijken en hoe lang het allemaal duurt.”

Ik had totaal geen idee wat verstaan werd onder die ambassadeursrol. Daar heb ik nu gelukkig al een veel beter zicht op. Ik heb het schrijven wel gemist vorige maand, ah ja, ik was bijna altijd bezig met die promotie. Ik moet wel zeggen dat ik heel blij ben met mijn keuze om met Boekscout samen te werken. Super professioneel en steeds een duidelijk antwoord op mijn vragen (ook al duurt dat soms te lang … voor een ongeduldig mens zoals ik. :-)). De laatste mail die ik verstuurd had, eergisteren, was met een vraag in verband met de pers. Natuurlijk hoop ik dat ze vandaag gaan antwoorden maar ik ben niet alleen. Ze hebben nog veel meer beginnende schrijvers zoals ik. Jammer dat het contact er niet is, met die andere schrijvers, om eens te vernemen hoe zij dat ervaren, die procedure om een professioneel boek(je) op de markt te brengen via Boekscout. Misschien komt dat nog wel of misschien is dat al mogelijk maar weet ik het nog niet.

Ondertussen weet ik dat hiervoor een Facebook pagina is opgezet.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Vrijdag 26 oktober - geschreven woensdag 31 oktober 2018

Donderdag 25 oktober 2018 - De flyer

Dinsdag 23 oktober 2018 - Het eerste exemplaar

Maandag 15 oktober 2018 - Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld

Donderdag 11 oktober 2018 - De cover